Η εταιρεία Παλαιολόγου Νικολέττα & ΣΙΑ Ο.Ε. από το 1955 έχοντας ως βασικό της προσανατολισμό την ποιότητα και μια παράδοση πολλών ετών, συνεχίζει να παράγει για εσάς βουτήματα φτιαγμένα με μεράκι και αγάπη για να σας συντροφεύουν σε κάθε σας στιγμή!

 

Σας ευχαριστούμε για την προτίμησή σας όλα αυτά τα χρόνια!

Nikoletta Palaiologou

Μια ιδιαίτερα μεγάλη τιμητική διάκριση για την εταιρεία CHRIPAL ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ ΝΙΚΟΛΕΤΤΑ & ΣΙΑ Ο.Ε. στο διαγωνισμό TASTE OLYMP AWARDS που αποτελεί έναν διεθνή διαγωνισμό εξειδικευμένης αξιολόγησης και γευσιγνωσίας τροφίμων από ειδικούς κριτές και διακεκριμένους chef.

Πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα από 8 έως 9 Ιουνίου 2019 με θέμα:

Γευσιγνωσία μοναδικών προϊόντων του αγροτοδιατροφικού τομέα.
Τα εξεταζόμενα δείγματα ξεπέρασαν τα 730.

Τα προϊόντα δοκιμάστηκαν από πολυάριθμο πάνελ κριτών υπό την αιγίδα των Υπουργείων Αγροτικής Ανάπτυξης και Τουρισμού, τον όμιλο για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων, την Ένωση Επτανήσιων Ελλάδας, την CEUCO, το ΙΕΓ, την Λέσχη Αρχιμαγείρων Αττικής «Ακρόπολις» μαζί με ειδικούς του χώρου της γαστρονομίας

.

Η αξιολόγηση των δειγμάτων έγινε από το Olymp Awards Chef’s Jury Panel, με Panel Leader τον Κωνσταντίνο Μουζάκη, Μr.Chef Europe 2015, Director Gastronomy Club Unesco, Member WACS, και μέλη της ομάδας κριτών με πολλά ονόματα του χώρου.

Όλα τα προϊόντα που συμμετείχαν στο δειθνή αυτό διαγωνισμό, δοκιμάστηκαν από τους κριτές κατά την "τυφλή μέθοδο" χωρίς συσκευασία, και χωρίς κανενός είδους διακριτικό στοιχείο. 
Κάθε κριτής πραγματοποιούσε μια οργανοληπτική ανάλυση του προϊόντος που δοκίμαζε, και κατέγραφε μια αριθμητική βαθμολογία στο φύλλο αξιολόγησης η οποία αντιπροσώπευε τη γενική αίσθηση απόλαυσης καθώς και άλλα κριτήρια, όπως όψη, οσμή, υφή, γεύση και αίσθηση στο στόμα.

 

Η εταιρεία μας στο διαγωνισμό αυτό απέσπασε τα παρακάτω βραβεία: 
ΜΟΥΣΤΟΚΟΥΛΟΥΡΑ – ΧΡΥΣΟ ΒΡΑΒΕΙΟ
ΜΕΛΟΚΟΥΛΟΥΡΑ – ΧΑΛΚΙΝΟ ΒΡΑΒΕΙΟ
ΚΟΥΛΟΥΡΙΑ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΟΥ – ΧΑΛΚΙΝΟ ΒΡΑΒΕΙΟ

 
ORDERS

 + 30 27510 62248

 + 30 6944216213

 Chripal55@ hotmail.gr 

HOURS

Monday – Friday  06:00 - 21:00  

Saturday  07:00 - 17:00

 

 ADDRESS

Praxitelous 3

Argos Greece

Zip Code: 21200

  • Facebook Grunge
FOLLOW US

© 2019 by Chripal Company

Proudly created with Wix.com

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now